مشاوره و خدمات علمی پژوهشی

چاپ مقاله شما در مجلات ISI - استخراج مقاله از پایان نامه و اخذ پذیرش از ژورنال های ISI و ISC و علمی پژوهشی - ترجمه تخصصی حسابداری مالی و مدیریت، روانشناسی و ... - برای مشاوره و راهنمایی و پاسخ به سوالات دانشجویان

مشاوره و خدمات علمی پژوهشی

چاپ مقاله شما در مجلات ISI - استخراج مقاله از پایان نامه و اخذ پذیرش از ژورنال های ISI و ISC و علمی پژوهشی - ترجمه تخصصی حسابداری مالی و مدیریت، روانشناسی و ... - برای مشاوره و راهنمایی و پاسخ به سوالات دانشجویان

چگونه مراحل نگارش یک پروپوزال را شکل دهیم !

به طور کلی پروپوزال شرحی در مورد ایده و فعالیت پیشنهادی شما برای میل به آن هدف است که در واقع نحوه دست یابی شما را به آن موضوع توجیه می نماید. پروپوزال در حقیقت زمینه کاری شما را درباره ی فعالیت تحقیقاتی مورد نظرتان طرح می کند. زیرا شما را مجبور می کند تا به تمام جوانب پروژه ، از ابتدا تا انتهای آن فکر نمایید و بتوانید مشکلات احتمالی حین مطالعه و تحقیق را پیش بینی نمایید. به طور کلی ملزومات یک پروپوزال به شرح زیر است:
۱- مقدمه: متشکل از توضیحاتی پیرامون ماهیت موضوع مورد بررسی است و دلایل اهمیت پرداختن به آن را مطرح می کند. این بخش بیان می نماید که تحقیقات شما چگونه به راه حل های رفع مسأله می انجامد.
۲- فرضیات و سوالات تحقیق: به طور مثال؛ چه ارتباطی میان مفاهیم، متغیرها و پدیده ها و .. وجود دارد؟ در حقیقت جواب این سوال باید در بر گیرنده تعریف روشنی از پارامترهای فوق باشد. همچنین می توان فرضیات کمکی و یا سوالات جانبی پیرامون موضوع مورد نظر را در این بخش مطرح نمود.
۳- مروری بر مطالعات گذشته: این بخش باید بتواند به صورت یکپارچه بیان نماید که مطالعات و تئوری های گذشته به چه میزان در مطالعات شما ارزشمند و مهم است. باید دقت داشت که به سادگی نمی توان با ارائه خلاصه ای از نتایج تحقیقات گذشته از اهمیت این بخش کاست. ارائه تاریخچه جامعی از فعالیت های صورت گرفته الزامی است.
۴- توصیف مراحل کار: می تواند شامل بخش های زیر باشد:
توضیحی پیرامون چارجوب نظری و مفهومی مطالعه
سنجش منابع مورد استناد و اعتبار آنها
تکنیک های آنالیز و بیان روش تحقیق
ارائه جدول زمان بندی مطالعه
۵- محتوای مطالب: این بخش نشان دهنده ابعاد مطالعه شماست و به شما این امکان را می دهد که در یک چارچوب مشخص حرکت نمایید.
6- کتاب شناسی و منابع: این بخش لازم نیست در ابتدای امر تکمیل گردد و هدف آن معرفی منابع موجود و قابل دسترسی به استاد راهنمای شما می باشد و این امکان را می دهد تا او بتواند منابع بیشتر و مناسب تری را جهت تکمیل منابع به شما پیشنهاد دهد.

منبع: The university of Sydney

نظرات 1 + ارسال نظر
باران 21 خرداد 1393 ساعت 12:25 http://manobaran.loxblog.com

خوب بود موفق باشی ممنون ک ب من سرزدی

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.